Copyright bedrijfsnaam in footer wijzigen

Wanneer u bij ons een webwinkel aanvraagd of gebruik maakt van een demo, dan zult u opmerken dat in de footer een copyright tekst wordt weergeven. Dit ziet er als volgt uit:

Uiteraard kunt u deze tekst wijzigen of geheel verwijderen, dit doet u als volgt:

1. Navigeer naar Configuratie -> Boxen beheren
2. U ziet hier een kolom "Footer", hier is het de onderste balk, zonder titel (zie afbeelding)

3. Klik hierop, u kunt deze nu vullen met content naar wens.