Nieuwsbrieven

Alle nieuwsbrieven en klanten die zich hebben aangemeld voor de nieuwsbrief vind u bij "E-mail > Nieuwsbrieven > Nieuwsbrief leden overzicht".

Nieuwsbrief versturen gaat via "E-mail > Nieuwsbrieven > Nieuwsbrief versturen".

U kunt hier eerder verzonden nieuwbrieven bekijken, wijzigen en verwijderen.
Nieuwe nieuwbrieven kunnen uiteraard ook verzonden worden vanuit dit scherm.

Om een nieuwe nieuwsbrief aan te maken selecteert u "Nieuwsbrief aanmaken".
Het aanmaken van een nieuwsbrief gebeurt in een editor, test altijd de door u gemaakte nieuwsbrief door die aan u zelf toe te zenden.