Informatiepagina's

Op deze pagina kunt u de de teksten van de algemene informatie pagina's aanpassen.Ook kunt u hier zelf nieuwe pagina's toevoegen.
Deze pagina ziet er als volgt uit:

Hier kunt u een pagina selecteren en/of aanmaken en vervolgens op het potlood icoon klikken om te wijzigen.
Vervolgens komt u op een soortgelijke pagina als deze terecht:

Hier kunt u alle punten die belangrijk zijn voor een informatiepagina aanpassen.

1) Pagina titel
- Dit is voor de titel van de pagina.

2) In informatiebox weergeven
- Dit is als de pagina in een box gebruikt moet worden die vervolgens aan de rechter of -linkerzijde van de webwinkel getoond moet worden.

3) In topmenu weergeven
- Dit is als de pagina als de als knop weergegeven moet worden in het menu boven de header.
Op het moment dat men op deze "knop" drukt worden ze doorverwezen naar de daadwerkelijke informatiepagina.

4) In dropdownmenu weergeven
- Als u wenst dat het als knop in het dropdownmenu getoond moet worden onder de header.

5) Heeft contactformulier
- Als er een contactformulier aanwezig moet zijn op deze pagina.

6) Volgorde
- Dit is de volgorde waarin informatiepagina's worden weergegeven op het moment dat er meerdere op 1 pagina aanwezig zijn.

7) Pagina url
- Als u een url wenst te gebruiken die niet automatisch door ons systeem gegenereerd wordt.

8) Meta titel
- Dit is de titel die aangehouden wordt door bijvoorbeeld Google.

9) Meta beschrijving
- Dit is de beschrijving die aangehouden wordt door bijvoorbeeld Google.

10) Meta keywords
- Dit zijn de trefwoorden waarop deze pagina vindbaar zal worden in bijvoorbeeld Google.

11) Link type
- Intern: Dit houd in dat de pagina gewoon alles aanhoud wat u invult op deze pagina.
- Extern: Als u een externe pagina wilt inladen op het moment dat men op de knop van de informatiepagina druk.
- Inlog/Uitlog pagina: Dit is alleen relevant als u een in -uitlog knop wenst te maken.

12) Link target
- Of de pagina in hetzelfde scherm moet openen of in een aparte tab in de browser geopend wordt.

13) Beschrijving
- Hier kunt u alle tekst opgeven die getoond moet worden zodra men deze informatiepagina opent.