Algemene teksten aanpassen

Op deze pagina kunt u de standaard teksten die ons systeem gebruikt worden aanpassen.
Dit is onderverdeeld per pagina waarop dit mogelijk is.

Aangezien het behoorlijk wat onderdelen zijn zal er 1 punt uitgelicht worden.
Het aanpassen hiervan is uiteraard voor alle pagina's hetzelfde.

Zie bijvoorbeeld het onderdeel "Aanmelden".

Zoals u ziet staan hier een aantal teksten die van toepassing zijn op wat met inloggen op uw webwinkel te maken heeft.
Als u hier 1 keer op klikt dan kunt u aan de rechterzijde deze tekst aanpassen.
Door vervolgens op wijzig te klikken past u deze tekst aan.

Mocht u iets niet terugvinden waar u eigenlijk wel zou vermoeden dit terug te vinden dan staat het mogelijk onder het kopje "Algemeen".