Configuratie

Op deze pagina kunt u globale instellingen van uw webwinkel aanpassen.
Bijvoorbeeld voor het offline zetten van de winkel en andere zaken.

1) Webwinkel online
- Hier kunt u de webwinkel aan of uit zetten.
Indien deze uit staat zullen uw bezoekers op de offline pagina terechtkomen.

2) IP-adres voor offline webwinkel
- Hier kunt u uw eigen ip-adres invullen zodat u zelf wel de webwinkel kan zien mocht deze offline staan.

3) IP-adres voor live bewerkmodus
- Hier kunt u uw eigen ip-adres invoeren zodat u de webwinkel aan de voorzijde kan bewerken in plaats van in de backoffice.
Als u dit invult en naar de webwinkel zelf gaat zult u veel onderdelen kunnen aanpassen door te slepen.

4) Prijzen weergeven inclusief btw
- Hier kunt u aangeven of uw artikelprijzen incl. of excl. btw weergegeven worden.

5) Afrekenen zonder account
- Hier kunt u instellen of uw klanten zonder account kunnen afrekenen.

6) "Wist je dat" inschakelen
- Het pop-up scherm wat verschijnt als u voor het eerst inlogt in de winkel kunt u hier aan of uit zetten.

7) Huisregels inschakelen
- Net zoals punt 6 maar dan voor de huisregels.

8) Starttips inschakelen
- Net zoals punt 6 maar dan voor de starttips.

9) Vakantiemelding inschakelen
- Als u op vakantie gaat kunt u deze optie inschakelen zodat men in het afrekenproces ziet u dat u tijdelijk op vakantie bent en dan de levering wat langer duurt.

10) Gastenboek opties
- Gastenboek box berichten limiet: Hoeveel reacties er van klanten in de gastenboek box worden weergegeven.
- Gastenboek berichten goedkeuren: Als iemand een reactie plaatst moet u deze eerst goedkeuren voordat deze getoond wordt.
- Gastenboek berichten plaatsen alleen door ingelogde bezoekers: Alleen ingelogde klanten kunnen een reactie in het gastenboek plaatsen.

11) Verzendopties
- Standaard verzendmethode: Hier kunt u aangeven welke verzendmethode er standaard gebruikt wordt.
- Logo verzendmethode: Hier kunt u een logo instellen wat wordt weergegeven in het afrekenproces
- Track & Trace URL:
Dit is de url die aangehouden wordt voor de Track & Trace code die naar de klant gestuurd kan worden.
- Indicatie verzendkosten inschakelen: Deze optie toont een indicatie van de verzendkosten op de winkelwagen pagina.

12) Commissie betaalmethode
- Commissie omschrijving: Hier kunt u de tekst aanpassen die aangehouden wordt voor het weergeven van de commissie kosten bij een betaalmethode.
Voorbeeld: paypal:Extra PayPal kosten,ideal:Extra iDeal kosten

- Commissie: Hier kunt u extra kosten instellen die aangehouden worden bij een bepaalde betaalmethode.
Voorbeeld: paypal:5%,ideal:2%

- Btw over commissie: Hier kunt u aangeven of er btw over deze extra kosten gerekend moet worden of niet.

Mocht het na deze uitleg nog niet duidelijk zijn raden wij aan om op het vraagteken icoon te klikken achter het desbetreffende onderdeel.
Hier al nog een nadere uitleg staan over het onderdeel.