Kennisbank: Social media
Social media

Instellingen op deze pagina zijn voor de socialmedia balk aan de rechterzijde van de webwinkel en voor de twitter box indien deze actief staat op de webwinkel.

Social media
1) Twitter gebruikersnaam
- Uw gebruikersnaam van de Twitter account, dit wordt gebruikt voor de socialmedia balk en de Twitter box.

2) Aantal Twitter posts
- Het aantal posts wat wordt weergegeven in het Twitter box.

3) Twitter Widget ID
- Deze ID is ook benodigd voor het laten werken van de Twitter box.

4) Facebook link
- Uw Facebook pagina zodat men direct naar uw pagina doorgestuurd wordt als ze op de Facebook knop in de socialmedia balk klikken.

5) Hyves gebruikersnaam
- Uw Hyves gebruikersnaam voor het toevoegen van deze knop in de socialmedia balk aan de rechterzijde.

6) Pinterest gebruikersnaam
- Uw Pinterest gebruikersnaam voor het toevoegen van deze knop in de socialmedia balk aan de rechterzijde.

7) Google Plus gebruikersnaam
- Uw Google Plus gebruikersnaam voor het toevoegen van deze knop in de socialmedia balk aan de rechterzijde.