Kennisbank: Rapportage
Onverkochte orders

Op deze pagina vind u bestellingen van klanten terug die afgehaakt zijn voordat de order daadwerkelijk betaald werd.De potentiele klant is tot stap 3 in het besteld proces gegaan en daar gestopt.
Informatie hierover vind u terug op deze pagina.

Logischerwijs kunt u op de reset knop drukken om de gegevens van de desbetreffende klant op deze pagina te wissen.
Ook kunt u in combinatie met de add-on "E-mail onverkochte orders" deze personen die de bestelling niet hebben afgerond een e-mail sturen.

Meer informatie over deze add-on kunt u terugvinden op http://www.shoptrader.nl/addons-store/index.php?action=checkApp&appID=76