Kennisbank: Klanten en Orders
Orders

Hier ziet u alle orders terug die geplaatst zijn.

Door dubbel te klikken op een order krijgt u de volledige order te zien.
Als u een order selecteert met het selectievak dan krijg u de volgende opties te zien:

1) PDF facturen generen
- Hiermee maakt de u PDF factuur aan voor deze order.

2) HTML facturen generen
- Hiermee kunt u HTML facturen generen, dit is handig op het moment dat u er meer dan 20 tegelijk wilt doen.

3) PDF pakbonnen generen
- Hiermee maakt de u PDF pakbon aan voor deze order.

4) HTML pakbonnen generen
- Hiermee kunt u HTML pakbonnen generen, dit is handig op het moment dat u er meer dan 20 tegelijk wilt doen.

5) Status van deze orders aanpassen
- Hiermee kunt u de status van de order(s) aanpassen.

6) Voorraad bijvullen
- Hiermee vult u de voorraad van de artikelen aan welke in deze order geplaatst zijn naar hoe het was voor deze order.

7) Orders verwijderen
Hiermee verwijderd u de order.