Plesk e-mail instellen voor Thunderbird

Stap 1. Start Thunderbird en voeg een nieuw account toe.

Stap 2. Verzin een naam en vul uw e-mailadres in die u gemaakt heeft. Bijvoorbeeld Klantenservice | Uwwebwinkel, mailadres info@uwwebwinkel.nl

Stap 3. Klik op doorgaan en daarna op handmatige configuratie

Stap 4. Vul daarna uw gegevens in. De uitgaande mailserver gaat via uw provider, dit is bijvoorbeeld UPC/ KPN/ Ziggo/ Online. Heeft u deze gegevens niet bij de hand neem dan contact op met uw provider.

Op zoek naar uw mailserver? Lijst met uitgaande mailservers

Stap 5. Vervolgens krijgt u een beveiligingswaarschuwing, klik op klaar.

Stap 6. Voeg vervolgens de uitzondering toe.

Tags: E-mail, e-mail instellen, e-mail werkt niet, Thunderbird, Plesk