Plesk e-mail instellen voor Windows Live Mail

Stap 1. Start Windows Live Mail en maak een account aan. Vul hier uw e-mail en wachtwoord in. Kies voor Serverinstellingen handmatig configureren.

Stap 2. Kies voor POP. Vul daarna uw gegevens in zoals in onderstaand voorbeeld. De uitgaande mailserver gaat via uw provider, dit is bijvoorbeeld UPC/ KPN/ Ziggo/ Online. Heeft u deze gegevens niet bij de hand neem dan contact op met uw provider.

Op zoek naar uw mailserver? Lijst met uitgaande mailservers

Stap 3. Klik op Voltooien om het e-mail adres toe te voegen.

Stap 4. Ga vervolgens naar Account, Eigenschappen en het tabblad Geavanceerd. Vink een kopie op server achterlaten aan en van server verwijderen na ... dagen. Kies daar voor 7 dagen.

Tags: E-mail, e-mail instellen, e-mail werkt niet, Windows Live Mail, Plesk