Merken

Hier kunt u merken aanmaken die vervolgens aan artikelen toegewezen kunnen worden.

Hier vind u een overzicht terug van alle merken die u heeft aangemaakt.
Op deze pagina kunt u deze toevoegen, wijzigen en verwijderen.

Mocht u een nieuw merk willen aanmaken dan klikt u hier op "Toevoegen".

Merknaam
- De naam van het merk

Merk URL
- Via deze url zal er meer informatie over merk te vinden zijn via de webwinkel
Stel u maakt een merk "Appel" aan, dan zou een logische url zijn om hier in te voeren appel in te voeren.
Deze pagina zal dan bereikbaar zijn via http://www.domeinnaam.nl/appel

Meta titel
- Deze titel wordt gebruikt voor de indexering in Google.
De naam van het merk is een goede keuze hiervoor.

Meta beschrijving
- Deze beschrijving wordt ook gebruikt voor Google.
Vul hier een korte beschrijving in over het merk.

Meta Keywords
- Trefwoorden waarop dit merk binnen uw winkel vindbaar zal worden in Google.
Hou er rekening mee dat met woorden als bijvoorbeeld "apple" u natuurlijk nooit heel hoog zal komen te staan omdat er zoveel winkels zijn die dit gebruiken.

Merk beschrijving
- Een beschrijving van het merk.
Deze informatie kan de klant teruglezen op de informatiepagina van dit merk.

Afbeelding
- Hier kunt u een afbeelding van het merk toevoegen.

Website merk

- Eventueel kan hier nog een externe link richting de website van het merk zelf geplaatst worden.

Het toekennen van merken aan een artikel gaat op de artikelpagina zelf.
Meer informatie hierover is terug te vinden op deze pagina.