DNS flush als uw webwinkel niet bereikbaar is.

Soms dient het adres waarnaar de domeinnaam verwijst aangepast te worden zodat uw webwinkel bereikbaar wordt.
Ook is het soms zo dat wij de webwinkel al kunnen bereiken maar u bijvoorbeeld nog niet.
Vaak is de oorzaak hiervan dat de nieuwe DNS instellingen nog niet verwerkt zijn.
Dit is zo nu en dan op te lossen via een zogenaamde DNS flush.

1) Open opdrachtprompt via de Windows startbalk.

Deze schermafbeelding is van Windows 8, in Windows 7 kunt u "cmd" invoeren in de zoekbalk van de Windows startbalk.

2) Vervolgens opent het opdrachtprompt, hier kunt u het volgende invoeren "ipconfig /flushdns".
Zoals op onderstaande afbeelding.

3) Nadat er op enter gedrukt is zal de volgende melding getoond worden.

4) Nu kunt u weer proberen om de webwinkel opnieuw te bereiken.
Mocht het nog steeds niet werken dan is het een kwestie van afwachten.