Versie 10+ - Hoe laat ik mijn twitter box werken?

In uw backoffice onder Configuratie > Configuratie Algemeen navigeert u naar het onderdeel Social media.

Daar vindt u twee velden die betrekking hebben tot de Twitter box. Dat zijn de volgende velden

• Twitter gebruikersnaam
  • Twitter Widget ID

Uw Twitter gebruikersnaam is de naam waarmee u inlogt en is tevens uw persoonlijke url.

Voorbeeld van onze Twitter: http://twitter.com/shoptrader_bv. shoptrader_bv is onze gebruikersnaam.

Volg de volgende stappen om een Twitter Widget aan te maken en zo het Twitter Widget ID te krijgen

Stap 1 - Ga naar https://twitter.com/settings/widgets en login.

Stap 2 - Klik rechtsboven op Nieuwe maken

Stap 3 - In principe hoeft u hier niets te wijzigen, controleer alleen even uw gebruikersnaam. De opties: Antwoorden uitsluiten en kunt u laten voor wat het is. Klik vervolgens op Widget maken.

Stap 4 - Vervolgens krijgt u de melding dat uw widget gemaakt is. Onder het voorbeeld ziet u een stuk code, zoek daar uw Twitter Widget ID op. Plaats deze gegevens in uw backoffice. Als aller laatste kunt u via Website uiterlijk > Boxen beheren de Twitter box in de gewenst kolom slepen.

tags: Twitter box, twitter instellen, twitter widget id, twitter username