Bpost add-on instellen

Deze handleiding beschrijft hoe u de Bpost add-on kunt instellen.

1. Log in op de Bpost pagina.
    Bpost 1

2. Open de Shipping Manager.
    Bpost 2

3. De gegevens in de velden "Account ID" en "Passphrase" heeft u zo dadelijk nodig in uw backoffice.
    Bpost 3
  4. Vul de gegevens uit punt 3 in uw backoffice in.
    Hiervoor gaat u naar: Configuratie > Configuratie Add-ons.
    Bpost 4
  5. Zorg dat alle bedrijfsinformatie correct is ingevuld.
    Telefoonnummer moet ook echt op deze manier ingesteld staan.
    Bpost 5

6. Als alles goed gegaan is, kunt u nu vanuit uw order overzicht labels uitprinten.
    Bpost 6

Tip: Indien u uw klant wilt voorzien van de betreffende track en trace code, kunt u dit doen door de code naast het commentaar veld op te geven wanneer u de order bewerkt.
U kunt de track en trace code terug vinden door in te loggen op uw Bpost omgeving.

Mocht u toch hulp nodig hebben bij het instellen hiervan dan kunnen wij hierbij helpen.
Neem hiervoor contact op met de support afdeling.
Kosten die hieraan verbonden zijn bedragen 37,50.