AdvertentiePlanet

Om uw artikelen in de AdvertentiePlanet feed te laten tonen dient u uw categorieen in uw winkel te koppelen aan een categorie van Advertentieplanet.
U kunt hier een overzicht vinden: http://www.advertentieplanet.nl/support/categorieen.

In uw backoffice heeft u hiervoor bij elke categorie een veld. Daar kunt u in typen en deze zal dan een categorie tonen.

LET OP: U dient altijd bij de hoofdcategorie waar het artikel in staat dit in te stellen.
Dit is voornamelijk van belang als uw artikel terugkomt in meerdere categorieën.
Ook is het van belang dat subcategorieën ingesteld worden.

Vervolgens kunt u per artikel kiezen of u deze in de feed wilt laten tonen of niet. Dit kunt u doen door een product te wijzigen en de optie "Tonen in advertentieplanet" aan of uit te zetten.
Indien wenselijk kunnen wij al uw artikelen activeren.

Ook kunt u via "Configuratie > Configuratie add-ons" instellen dat alle artikelen in de feed getoond moeten worden.

Daarnaast moet u nog een account maken bij advertentieplanet, dat kunt u hier doen:
http://www.advertentieplanet.nl/accounts

Wanneer u dit gedaan heeft kunt u de link toevoegen in uw account, dat zal de volgende zijn:
http://www.uwdomein.nl/addons/advertentieplanet/advertentieplanet.php

Vervang logischerwijs het stukje uwdomein.nl met uw eigen domeinnaam.