Adcrowd

Hierbij de volgende stappen die u dient te ondernemen.

1. Maak een gratis account aan bij Adcrowd: https://www.adcrowd.com/nl/register

2. Kopieer het Adcrowd ID in uw Shoptrader add-on. Dit doet u als volgt:

3. Als u bent ingelogd, gaat u naar https://www.adcrowd.com/platform/segment/smart_pixel

4. In de Javascript-code ziet u een regel staan als:

a.async = a.src = '//pixel.adcrowd.com/smartpixel/xxxxxxxxxxxxxxxxxx.js';

5. Het vetgedrukte gedeelte is uw Adcrowd id. Voer dit in uw Shoptrader backoffice onder "Configuratie > Configuratie Add-ons> Adcrowd".

LET OP! Het gaat alleen om het gedeelte achter 'smartpixel/'
Een voorbeeld van wat u in de backoffice moet zetten: ceqwbb6e872f539be9213f919311129d7.js

6. Stuur een email naar support@adcrowd.com met als onderwerp 'Start Shoptrader' en in de e-mail uw naam op Adcrowd en uw domeinnaam bij Shoptrader. Adcrowd zal dan binnen 1 werkdag een gratis set dynamische banners voor u aanmaken.

7. U kunt uw retargeting campagne gaan opzetten. Gebruik hiervoor het stappenplan om u eenvoudig door de stappen te laten leiden: https://www.adcrowd.com/nl/retargeting-stap-voor-stap