WebwinkelKeur

LET OP: Voor het automatisch versturen van de Webwinkelkeur beoordelingsmail heeft u een plus lidmaatschap nodig bij Webwinkelkeur, met het normale lidmaatschap is dit niet mogelijk.
Neem hiervoor contact op met Webwinkelkeur.

Voor de installatie van de Sidebar volgt u de volgende stappen:

1) Kopieer uw Webwinkel ID en Api sleutel vanuit uw Webwinkelkeur omgeving.

Voor deze gegevens in uw Shoprader backoffice via "Configuratie -> Configuratie add-ons -> WebwinkelKeur".

2)
Voor het plaatsen van de sidebar kunt u dit artikel van Webwinkelkeur volgen.
Vervolgens kunt u ons het stukje code aanleveren wat u heeft kunnen achterhalen op basis van dit artikel.
Deze kunt u per ticket naar ons toesturen, wij maken dit voor u in orde.