Dynamische achtergrond

U kunt nu zelf verschillende achtergronden toevoegen door te navigeren naar: "Configuratie > Configuratie Add-ons > Dynamische achtergronden".

Vervolgens kunt u afbeeldingen uploaden via "Dynamische achtergrond uploaden".
Wij raden u aan om afbeeldingen te gebruiken met een minimale resolutie van 1024 x 768 pixels.

Verdere instellingen voor deze add-on vindt u onder: "Configuratie' > Configuratie Add-ons > Dynamische achtergronden > Dynamische achtergronden instellingen beheren".