Abandoned Cart Saver

De instellingen van deze add-on kunt u zelf aanpassen via "Configuratie > Configuratie add-ons > Abandoned Cart Saver".

De inhoud van de e-mail die gestuurd wordt kunt u ook aanpassen.
Deze vind u terug in de backoffice onder "Tekstmanager > Abandoned Cart Saver E-mail".

LET OP: Bij het aanpassen van de e-mail dient u |VOORNAAM|, |ACHTERNAAM| en |PRODUCTEN| te laten staan.
Deze worden gebruikt om de gegevens van de klant automatisch in te vullen.