Marktplaats

In dit artikel vind u meer informatie over hoe u Marktplaats in uw webwinkel kunt configureren.

1) Als u de Marktplaats addon heeft aangevraagd en deze is succesvol in uw webwinkel geïnstalleerd dan kunt u deze via "Configuratie > Configuratie add-ons > Marktplaats" bewerken.

U heeft hier 2 opties zoals u hieronder kunt zien.

1: Telefoonnummer. Deze komt op elke pagina terug.
2: Alle artikelen standaard in marktplaats feed tonen. Dit overschrijft de optie die u per artikel kan instellen.

Stap 2) Als U optie 2 heeft uitgeschakeld kunt u per artikel instellen of deze in de Marktplaats feed moet komen. Dit kunt u doen door te navigeren naar het gewenste artikel en voor het tabblad feeds te kiezen. In het voorbeeld is dit "Schoolbord blauw"

Stap 3) Als de addon goed is ingesteld dient er per categorie een Marktplaats categorie te zijn ingevuld. Dit kunt u doen door naar de categorie te navigeren die hier direct boven zit. Dit is met de blauwe lijn aangegeven hoe u dit kunt terugzien. In ons voorbeeld is dit "Speelgoed overig" zoals u terug kunt zien bij de breadcrumbs bovenin.

In deze categorie kunt u alle gegevens instellen voor marktplaats onder het tabje feeds zoals in het voorbeeld hieronder is weergegeven

Stap 4) Hierna kunt u de feed indienen bij Marktplaats.
Hiervoor kunt u het volgende pad naar de feed gebruiken: http://DOMEINNAAM.NL/addons/marktplaats/marktplaats.php
Vervang hier logischerwijs DOMEINNAAM.NL voor uw eigen domeinnaam.

Voor het indienen in de Marktplaats omgeving van deze feed verwijzen wij u door naar Marktplaats.