Beslist

U kunt de volgende locatie doorgeven aan Beslist: http://www.domein.nl/addons/beslist/beslist.php
Vervang logischerwijs domein.nl met uw eigen domeinnaam.

Dit bestand is opgemaakt met een CSV opmaak.

Wanneer u de feed koppelt, zal Beslist vragen welk veld aan welke informatie gekoppeld moet worden.

Dat stelt u als volgt in:
Scheidingsteken: ; (punt komma)
En bij de productdetails:
Titel: Titel
EAN: Ean
Merk: Merk
Prijs (incl. BTW): Prijs
Product-URL: Deeplink
URL Afbeelding: Image-Locatie
Verzendkosten: Portokosten
Omschrijving: Omschrijving
Categorie: Categorie

Ook kunt u in de backoffice een Beslist trackingpixel instellen mocht u hier gebruik van willen maken.
Dit vind u terug onder "Configuratie > Configuratie add-ons".
Tevens kunt u hier instellen dat alle artikelen in de feed opgenomen moeten worden.

Ook moet u de categorieen en subcategorieen instellen zodat Beslist weet dat dit een categorie is die op Beslist getoond moet worden.
Dit doet u door een categorie te wijzigen via de backoffice en hier naar het tabje "Feeds" te gaan.