Facebookbox

Als eerst dient u de Facebookbox in te stellen.
De instellingen vind u terug in de backoffice onder 'Configuratie' > 'Configuratie add-ons' > 'Facebook box'.

Facebook Faces: De profielfoto's van de personen die uw pagina hebben geliked zullen willekeurig getoond worden.
Facebook Header: Is een regel tekst helemaal bovenaan de box.
Facebook Stream: Dit zijn al uw recent geplaatste berichten.

Het in of uitschakelen of het verplaatsen van de box kunt u doen via 'Website uiterlijk' > 'Boxen beheren'.