Like voor korting

Er zijn een aantal opties die hierbij horen, deze kunt u terug vinden onder 'Configuratie' > 'Configuratie add-ons' > 'Like voor korting'.
Het gaat om de opties:

- Facebook App ID
- Pagina moet steeds opnieuw geliked worden?
- Link om te liken

Pas wanneer deze optie goed zijn ingevuld zal de add-on zijn werk pas kunnen doen.

U kunt zelf de bijbehorende teksten naar wens instellen onder 'Tekstmanager' > 'Algemene Teksten Aanpassen' > 'Algemeen'.
Zoek hier naar de volgende teksten:

LIKEFORDISCOUT_INTRO - Korting krijgen op je bestelling? Like ons en ontvang 5% korting op je bestelling!
LIKEFORDISCOUNT_PLEASE_LOG_IN - Je dient ingelogd te zijn op Facebook om deze pagina te kunnen liken
LIKEFORDISCOUNT_HEADING - Like ons en krijg korting!
LIKEFORDISCOUNT_LIKE_TEKST - Bedankt dat je onze pagina liked. Gebruik deze coupon code voor 5% korting: couponcode

Let op: U dient zelf een coupon aan te maken en logischerwijs de tekst bij LIKEFORDISCOUNT_LIKE_TEKST aan te passen zodat couponcode vervangen is voor uw zelf aangemaakte coupon.

Dit doet u via 'Tools' > 'Coupons aanmaken'.

Hieronder vind u de informatie over hoe dit ingesteld dient te worden in de Facebook account.
Hou er rekening mee dat u een bedrijfsprofiel nodig heeft bij Facebook.

Stap 1.

Om te beginnen dient u naar de developers pagina van Facebook te gaan.
Deze vind u terug op https://developers.facebook.com/apps

Mogelijk dient u dit eerst nog aan te vragen, maar die stappen kunt u doorlopen op het moment dat u op deze pagina inlogt.

Stap 2.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen kunt u een App ID aanmaken.
Klik hiervoor rechtsboven op "Create New App".

Stap 3.

Vul het pop-up scherm in met de vereiste gegevens.
Zie onderstaande afbeelding.

Hierna komt er nog een ReCaptcha pop-up die u dient in te vullen om verder te gaan.
Dit spreekt voor zich.

Stap 4.

Vervolgens zal de App verschijnen op de hoofdpagina en kunt u deze bewerken.
Wellicht moet u even de pagina vernieuwen na het toevoegen van de App zoals gedaan in stap 3.

Klik op de App die verschenen is.
Hier dienen vervolgens nog wat instellingen aangepast te worden.

Stap 5.

1) Vul hier uw e-mailadres in, anders gaat de App niet werken.
2) Klik op platform toevoegen en kies vervolgens voor "Website".

Stap 6.

Vul vervolgens uw webwinkel in bij Site-URL zoals op onderstaande afbeelding.

Het instellen in Facebook is nu klaar.