Retouren

Wanneer een klant een order uit zijn ordergeschiedenis bekijkt dan kan hij via de knop "retour aanvragen" een retour voor die order aanvragen.

Zij moeten dan kiezen hoeveel van welke artikelen zij retour willen sturen, en kan eventueel opmerkingen invullen.

Na een retour aanvraag zal er een bevestigings-e-mail naar u en de klant verstuurd worden.
U kunt de tekst van deze e-mail in de backoffice aanpassen via 'Tekstmanager' > 'Retour bevestiging mail'.

U kunt akkoord geven door in de backoffice naar de order te gaan en op "retour" te klikken.

Er word dan een retournummer gegenereerd en per mail naar u en de klant opgestuurd.
Deze mail kunt u ook aanpassen via 'Tekstmanager' > 'Email retour goedgekeurd'.