Nieuwsbrief pop-up

U kunt de nieuwsbrief pop-up naar smaak aanpassen.
Om dat te doen navigeert u in uw backoffice naar 'Configuratie' > 'Configuratie add-ons' > 'Nieuwsbrief pop-up'.

- Nieuwsbrief popup instellingen beheren.
Bij de instellingen kunt u de tekstkleur, breedte, hoogte, hoe de pop-up in beeld verschijnt en de snelheid van het in beeld verschijnen aanpassen.

- Nieuwsbrief popup achtergrond beheren.
Hier vind u de achtergronden terug van de nieuwsbrief pop-up.

- Nieuwsbriefpopup achtergrond uploaden.
Hier kunt u een nieuwe achtergrond afbeelding voor de nieuwsbrief pop-up toevoegen.

- Nieuwsbriefpopup tekst aanpassen.
Hier kunt u de tekst aanpassen die gebruikt wordt voor de nieuwsbrief pop-up.