Tradetracker

U kunt deze URL aan Tradetracker doorgeven als locatie van het feed: http://www.uwdomein.nl/addons/tradetracker/tradetracker_feed.php
Pas hier logischerwijs uwdomein.nl aan naar uw eigen domeinnaam.

Het instellen van Tradetracker kan via 'Configuratie' > 'Configuratie add-ons' > 'Tradetracker'.

Tevens hebben wij op de bedank pagina een aanpassing gedaan zodat verkopen meetbaar zijn.

De landingsmap die gebruikt wordt door Tradetracker kunt u bij ons aanmelden via een ticket.
Wij zullen dit dan voor u aanpassen.

LET OP! Gebruik geen aparte tekens in de naam van een categorie en/of artikel.