Reeleezee

Om Reeleezee op de juiste manier in te stellen, gaat u in uw Backoffice naar 'Configuratie' > 'Configuratie add-ons' > 'Reeleezee'.

Nadat u de juiste instellingen heeft ingevoerd, kunt u orders exporteren naar Reeleezee. Dit kan vanuit uw Backoffice per order: 'Klanten en Orders' > 'Orders'. U kunt orders selecteren en aanvinken welke u wilt exporteren naar Reeleezee. Selecteer links onderaan de pagina "Exporteer naar Reeleezee" en klik op bevestigen.

Wij adviseren u dit even goed te testen.