Pay.nl PayPal missende orders.

Op dit moment kan het gebeuren dat als er een betaling wordt gedaan via PayPal wat ingesteld staat via Pay.nl dat de orders niet zichtbaar zijn in de backoffice van de winkel. Dit kan opgelost worden door een instelling in uw PayPal account door te voeren.

1) Log in op uw PayPal account op http://www.paypal.com
2) Nadat u bent ingelogd gaat u naar de volgende link: https://www.paypal.com/cgi-bin/customerprofileweb?cmd=_profile-ipn-notify
3) Klik op "Instellingen voor IPN".

4) Vul hier vervolgens de volgende berichtgevings URL in: https://api.pay.nl/controllers/payments/paypal.php?act=finish
Zet ook "IPN-berichten ontvangen (ingeschakeld)" op ingeschakeld.

Vanaf nu moet het weer naar behoren werken.