App voor Shoptrader Payments

Pay.nl app

Betaallinks aanmaken terwijl u onderweg bent naar uw leverancier? Status van uw betalingen checken op de A12? Altijd en overal inzicht in transacties? Dat kan allemaal met onze pay.nl app.

Transacties binnen handbereik

In de pay.nl app, speciaal ontwikkeld voor iOS en Android, worden de statussen van uw transacties realtime verwerkt. Elke gestarte betaling verschijnt dus direct in het transactieoverzicht en wordt direct meegenomen in de statistieken.

Uw online betaalverkeer altijd bij de hand

Met de pay.nl app heeft u alle belangrijke informatie over uw online betaalverkeer en systeem altijd bij de hand. Verschillende handige functionaliteiten van het admin panel hebben we in onze app verwerkt, zoals bijvoorbeeld het maken en versturen van betaallinks, een transactieoverzicht met gedetailleerde informatie over elke betaling en statistische informatie, zoals uw omzet per dag, maand of kwartaal.

Gebruik en download

U kunt de pay.nl app voor iOS of Android gratis downloaden op iTunes of in de Playstore. Het gebruik van de app is gratis, u heeft alleen een pay.nl account nodig.

Download in the Iphone App Store   Get it on Google Play