Spaarpunten - deel met vriend

Op het moment dat uw klant een de site wilt delen met vrienden dan kan hij/zij daar punten mee verdienen via het spaarpuntensysteem.
Dit gaat als volgt in zijn werk.

1) Uw klant logt in op de webwinkel en drukt op de spaarpunten knop.

2) Vervolgens gaat men naar "Deel met vrienden" en de url die hier rood omlijnd staat kan gedeeld worden met vrienden.

3) Zodra deze link gebruikt wordt door degene met wie dit gedeelt is en er wordt een account aangemaakt en voor het bedrag besteld wat ingesteld staat zoals hieronder aangetoond op de screenshot dan worden die ingestelde punten bij de klant bijgeschreven die deze link gedeeld heeft met zijn/haar vriend.