Diavoorstelling en meerdere talen

Als u meerdere talen aanbied op uw webwinkel dan wilt u natuurlijk ook dat de diavoorstelling in die taal wordt weergegeven.
Nu komt het nog wel eens voor dat het niet direct duidelijk is hoe deze dia's ook in de andere taal worden weergegeven.
Nadat de dia's in het Nederlands zijn opgeslagen dienen deze ook nog voor de andere taal te worden opgeslagen.

1) Ga naar "Website uiterlijk > Diavoorstelling hoofdpagina".

2) Ga naar "Afbeeldingen beheren".

3) Klik op het potlood icoon bij de dia die u ook in de andere taal zichtbaar wilt hebben.

4) Selecteer hier de andere taal.

5) Sla deze dia opnieuw op.

Nu wordt deze dia ook in de andere taal getoond.
Doe dit ook voor alle andere dia's.