Commissie instellen

Als eerst dient u de benaming van de verzendmethode binnen ons systeem te weten.
Hiervoor gaat u naar "Modules > Verzendmodules" en klikt de module aan waarvoor het ingesteld dient te worden.
Vervolgens ziet u in de adresbalk de benaming van deze module, deze informatie heeft u nodig.

En om 2 voorbeelden te geven hieronder nog een betaalmethode waarvoor ik het in dit voorbeeld ga instellen.

Voor het daadwerkelijk instellen dient u naar "Configuratie > Configuratie algemeen > Configuratie > Commissie" te gaan.
Hier kunt u op basis van de zojuist achterhaalde benamingen van de modules de kosten op de volgende manier instellen:

overboekenperbank:2.5 extra kosten exclusief btw,contant: 10% extra kosten
overboekenperbank:2.5,contant:10%

De bovenste regel is voor de omschrijving, dit wordt getoond in het afrekenproces.
De onderste regel is voor de kosten, er kan een vast bedrag meegegeven worden zoals in dit geval 2,50 hier wordt dan wel nog 21% btw over gerekend omdat dit zo staat ingesteld dus hou daar rekening mee.
Of er kan op deze regel een percentage meegegeven worden zoals de 10% die ik als voorbeeld hier heb gebruikt.

Dit wordt dan vervolgens op de volgende manier getoond in het afrekenproces:

en