Cache legen op tablets en telefoons.

Soms is het noodzakelijk om de cache van de browser te legen als er wijzigingen in de winkel zijn doorgevoerd die niet direct zichtbaar zijn.
Hieronder instructies over hoe u dit kunt doen.

Android.

1) U opent de internet browser en klik hier rechts naast de adresbalk op de 3 streepjes om het menu te openen.
Kies hier vervolgens voor "Instellingen".

2) Kies hier vervolgens voor "Privacy".

3) Hierna dient u op "Browsergegevens wissen" te klikken.

4) Klik hier op "Wissen" en u heeft alle stappen die noodzakelijk zijn uitgevoerd.

iOS

1)
Ga naar uw "Instellingen".

2) Ga hier vervolgens naar "Safari".

3) Kies hier vervolgens voor "Wis geschiedenis en websitedata".

4)
Kies hier voor "Wis" en u heeft alle stappen die noodzakelijk zijn uitgevoerd.