PayPal instellen

1) Log in op uw PayPal account.
2) Ga naar "Tools".

3) Klik op "API toegang".

4) Vervolgens klikt u op "API's instellen".

5) Klik op "API handtekening bekijken" of klik hier op "API handtekening aanvragen", beide hebben hetzelfde resultaat.

6) Hier ziet u de gegevens die u nodig heeft nadat u op de knop "Weergeven" klikt bij het betreffende onderdeel.

7) Open uw backoffice en ga naar "Modules > Betaalmodules > PayPal".

8) Wijzig deze module en voer de gegevens die u verkregen heeft uit stap 6 hier in.

Vervolgens kunt u de PayPal account koppelen aan uw verzendmethodes en een testbestelling doen.
Mocht u hier hulp bij nodig hebben kunt u altijd contact opnemen met de support afdeling.