PayPal instellen

Deze handleiding beschrijft hoe u uw Paypal account aan uw webshop koppelt.

1. Log in op uw PayPal account en ga naar "Tools" > "Alle tools".

2. Klik op "API-refenties".

3. Klik op "API-toegangsrechten toevoegen of aanpassen".

4. Klik op "API-referenties aanvragen".

5. Selecteer "Vraag een API-handtekening aan" en klik op "Akkoord en verzenden".
    (Boven deze knop staat een link naar de voorwaarden waar u mee akkoord gaat door op deze knop te klikken.)

6. Klik bij "API-gebruikersnaam", "API-wachtwoord" en "Handtekening" op weergeven.
    Houd deze gegevens bij de hand, deze heeft u zo dadelijk in de back office nodig!

7. Log in op uw backoffice en ga naar "Modules" > "Betaalmodules", selecteer "Paypal" en klik op wijzig.
    Hier zet u de module aan en geeft u de API gegevens van punt 6 op.

8. De overige instellingen zijn niet verplicht op in te stellen/aan te passen.
    Wij raden u wel aan om onderaan de pagina naar de opties "Payment zone:", "Beschrijving:" en "Beschrijving extra:" te kijken en aan te passen indien gewenst.

9. Wanneer u bovenstaande opgeslagen heeft hoeft u alleen nog maar de betaalmethode aan de gewenste verzendmodules te koppelen.
    Hiervoor gaat u naar "Modules" > "Verzendmodules" om de gewenste verzendmodules te wijzigen.