Domein verhuizen

Op het moment dat u een domein naar ons wilt verhuizen dan dient u een verhuistoken op te vragen bij uw domeinprovider.
Zodra u deze code heeft ontvangen kunt u dit naar ons doorsturen, het liefst per ticket of anders naar vragen@shoptrader.nl.

Indien u heeft gekozen voor het doorverwijzen van een domein dan dient u van ons het adres van de server te ontvangen.
Aangezien dit per winkel verschilt kunt u hiervoor de volgende pagina bekijken: https://support.shoptrader.nl/index.php?/Knowledgebase/Article/View/398/0/domein-doorverwijzen
Ook dit kan via een ticket, telefonisch of via vragen@shoptrader.nl.

tags: domein, verhuizen