Kennisbank: Support Artikelen
Cache legen in Mozilla Firefox

In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om de cache te legen.
Als de cache geleegd wordt dan worden alle bestanden die opgeroepen worden bij een webwinkel opnieuw opgehaald waardoor dus altijd de nieuwste bestanden ingeladen worden.

Soms kan het nog wel eens voorkomen dat er een probleem ontstaat qua weergave op de webwinkel als er nog oude bestanden ingeladen zijn in het systeem maar er wel een aanpassing door u aan de winkel is gedaan.

1) Eerst klikt u op de drie strepen onder elkaar helemaal rechtsboven in Mozilla Firefox.

2) Vervolgens klikt u op "Privacy" en hierna op "uw recente geschiedenis wissen".

3) Selecteren hier alles en wis vervolgens de gegevens.

Nu is de cache geleegd en als u nu opnieuw naar de website/webwinkel toe gaat zal alles opnieuw ingeladen worden.