Cache legen in Internet Explorer / Microsoft Edge

In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om de cache te legen.
Als de cache geleegd wordt dan worden alle bestanden die opgeroepen worden bij een webwinkel opnieuw opgehaald waardoor dus altijd de nieuwste bestanden ingeladen worden.

Soms kan het nog wel eens voorkomen dat er een probleem ontstaat qua weergave op de webwinkel als er nog oude bestanden ingeladen zijn in het systeem maar er wel een aanpassing door u aan de winkel is gedaan.

1) Eerst klikt u op de drie punten onder elkaar helemaal rechtsboven in Internet Explorer / Microsoft Edge en vervolgens klikt u op "Instellingen".

2) Vervolgens klikt u op "Kies wat u wilt wissen".

3) Selecteren hier alles en klik vervolgens op "Wissen".

Nu is de cache geleegd en als u nu opnieuw naar de website/webwinkel toe gaat zal alles opnieuw ingeladen worden.

(6 beoordeling(en))