SMTP (uitgaande mailserver)

Wij bieden geen uitgaande SMTP server aan, u dient altijd de SMTP server van uw internet provider(XS4ALL, KPN, UPC etc) hiervoor te gebruiken.

Indien u vaak mobiel onderweg bent dan kunt u in uw e-mailprogramma van de functie authenticatie gebruik maken.
Hierin geeft u aan dat u uw e-mail verstuurd met de SMTP server van uw internet provider.
U kunt dan de username en het wachtwoord opgeven van uw internet provider(XS4ALL, KPN, UPC etc) en op deze manier vanaf een ander netwerk e-mail versturen met de SMTP server van uw internet provider.

tags: SMTP, uitgaand mailen, mail versturen