Koongo

Voor het gebruik van deze add-on heeft u een account bij Koongo nodig.
Aanmelden kan via de volgende url: https://my.koongo.com
Het basispakket begint bij €19/maand, overige tarieven vind u hier: https://my.koongo.com/customer/account/

1) Vervolgens logt u in op de volgende pagina.

2) Nadat u bent ingelogt kunt u kiezen voor "Create a new store".

3) Op de pagina waar u nu op uitkomt kiest u voor "Shoptrader" zoals aangegeven op de afbeelding.
Vervolgens krijgt u de keuze om de url van de feed op te geven, gebruik hiervoor http://domeinnaam.nl/addons/koongo/koongo.php
Vervang logischerwijs domeinnaam.nl voor uw eigen domeinnaam en klik op "Add project".

Dit zijn alle stappen die doorlopen dienen te worden voor het gebruik van deze feed.

Let op: De feed is alleen zichtbaar voor Koongo en Shoptrader, het is bij deze feed niet mogelijk hier zelf de inhoud van te zien.
In de Koongo omgeving zelf kunt u aangeven welke van alle artikelen er gebruikt dienen te worden.