Domein doorverwijzen

Indien u een abonnement bij ons heeft aangevraagd en u wilt de domeinnaam in eigen beheer houden dan zult u zelf de DNS instellingen moeten aanpassen bij uw domein provider.
Hiervoor kunt u de volgende instellingen gebruiken:

LET OP: De server verschilt per klant, deze kunt u terugvinden in uw e-mail die is gestuurd toen de winkel aan u is opgeleverd.
Hieronder opgesomd de ip-adressen per server welke u in het rood omlijnde veld moet invullen op basis van op welke server uw winkel staat.

web01.shoptrader.com - 87.250.157.7
web02.shoptrader.com - 87.250.157.8
web03.shoptrader.com - 87.250.157.10
web04.shoptrader.com - 87.250.157.11
web05.shoptrader.com - 87.250.157.12
web06.shoptrader.com - 87.250.157.13

mail01.shoptrader.com - 87.250.157.5

Mocht u hier niet uitkomen kunnen wij het ook voor u instellen.
Hier hebben wij dan echter wel de inloggegevens van de domeinprovider voor nodig.
Ook rekenen wij hier eenmalig 18,75 voor, indien het bij ons wordt ondergebracht rekenen wij uiteraard geen kosten voor het instellen hiervan.

tags: domein, verwijzen