Webmail

Indien u gebruik wenst te maken van de webmail dan is dit te benaderen via de volgende locatie.

http://webmail.UWDOMEINNAAM.NL

Pas logischerwijs de domeinnaam aan naar uw eigen domeinnaam.
Vervolgens kunt u inloggen met uw e-mailadres en bijbehorend wachtwoord, deze vind u terug in de e-mail die naar u is gestuurd bij oplevering van de webwinkel.

Nadat u bent ingelogd komt u in de Horde omgeving.
Vervolgens kunt u via de knop "Opties" meerdere instellingen aanpassen waaronder o.a. uw handtekening.

Via "Persoonlijke informatie" kunt u de handtekening instellen.
Dit kan via het volgende veld op deze pagina:

Mocht u nog verdere ondersteuning nodig hebben voor de webmail, kunt u altijd contact opnemen met de support afdeling via het ticketsysteem.