Transip E-mail instellen op iPhone.

Indien u gebruik maakt van de "Transip E-mail Only" dienst en u wenst dit in te stellen op uw telefoon en dan een iPhone in dit geval doet u dit als volgt:

1) Als eerst gaat u naar "Instellingen > Mail, Contacten, Agenda".
Hier klikt u op "Nieuwe account".

2)
Verolgens kiest u voor de optie "Anders".

3)
Kies hier voor "Voeg mailaccount toe".

4)
Voer hier de instellingen in als op de volgende afbeelding.
Vervang uiteraard "naam@domein.nl" voor uw e-mailadres welke u wenst in te stellen.

5)
Kies hier voor IMAP en vul de gegevens op dezelfde manier aan als op de afbeelding.

Na het instellen hiervan klikt u op "Volgende".
Nu kunt u gebruik maken van deze e-mail account op uw telefoon.