Artikelen importeren uit winkel van een andere webwinkel aanbieder.

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij artikelen van een andere webwinkel aanbieder kunnen overzetten naar ons platform.
In de meeste gevallen is dit geen probleem, maar de volgende punten zijn van belang om rekening mee te houden.

- Wij kunnen alleen een .csv betand importeren
XML bestanden kunnen wij niet importeren.

- Er dient altijd een categorie aangegeven te worden in het .csv bestand.
Dit is noodzakelijk voor het importeren.

- Ook dient er altijd een artikelnummer te zijn, zonder deze kunnen wij het ook niet importeren.

Een feed kunt u doorsturen aan support@shoptrader.nl zodat wij kunnen bepalen of we dit kunnen importeren.
Hierbij dient u dan wel met bovengenoemde zaken rekening te houden.

Hou er ook rekening mee dat indien er voor ons veel werk bij komt kijken er kosten gerekend zullen worden.
Deze kosten worden bepaald op basis van de grootte van de feed en hoeveel werk erbij komt kijken.