Responsive afbeeldingen

Indien u een probleem ervaart met het weergeven van sommige afbeeldingen op bijvoorbeeld een mobiele telefoon of een tablet, dan zal er iets aangepast moeten worden bij de instellingen van de afbeelding.Hier kunt u de volgende stappen voor volgen.

1) Open de pagina waar het om gaat in de backoffice van de webwinkel.
Als voorbeeld gebruik ik de headerpagina en klik vervolgens op de knop "Broncode" in de editor.

2) Zoek de afmetingen van de afbeeldingen zoals aangegeven op onderstaande schermafbeelding.

3) Pas dit vervolgens aan naar "100%" zoals aangegeven op onderstaande screenshot.

Uw afbeelding zal nu schalen naar de scherm afmetingen waarop de afbeelding getoond word.