Shoptrader E-mail instellen op Android toestel.

Voor het toevoegen van een e-mailaccount op uw Android telefoon of tablet kunt u de volgende stappen volgen.

1) Open als eerst het e-mailprogramma waar u dit wilt instellen.
2) Ga naar de instellingen en kies voor "Account toevoegen" zoals aangegeven op onderstaande schermafbeelding.

3) Voer hier de instellingen in zoals aangegeven op onderstaande schermafbeelding.
De volgende onderdelen dienen ingevuld te worden:

Protocol: POP
E-mailadres: het e-mailadres waar het om gaat.
Gebruikersnaam: het e-mailadres waar het om gaat.
Wachtwoord:
bijbehorend wachtwoord van de mailbox
POP-server: mail.domein.nl (vervang hier logischerwijs domein.nl naar uw eigen domeinnaam).
Serverpoort: 110

4) Nadat u dit heeft ingevuld druk op de knop "Volgende" hier kunt u dan vervolgens de uitgaande server instellingen invullen.
Deze zijn altijd die van uw mobiele provider of van uw internet provider indien u verbonden bent met uw Wi-fi.

Voor het achterhalen van de juiste SMTP server dient u contact op te nemen met uw internet provider of telecom provider.