Het artikel bestaat niet, of mogelijk heeft u geen rechten om het te bekijken.
RSS Feed
Laatste updates
Aug
6
Storing datacenter IXL
Geplaatst door Kas de Groot aan 06 August 2019 05:06 PM

Goedendag,

Onze hosting provider IXL ervaart momenteel een internetstoring in het datacenter. Ze hebben aangegeven dat dit snel wordt opgelost.

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader team

Update [17:59]: verschillende connecties zijn weer operationeel.

Update [18:02]: Update vanuit het datacenter: "The problem has been identified. Engineers are working on a roll out to fix the problem. More updates on root cause will follow."

Update [18:15]: Update vanuit het datacenter: Het probleem is verholpen. Er wordt verder onderzocht wat precies de oorzaak is geweest.

Lees meer »

Jul
26
Team-event Shoptrader (aangepaste telefonische openingstijd)
Geplaatst door Yuri - Shoptrader aan 26 July 2019 10:26 AM

Goedendag,

I.v.m. een teamuitje voor het Shoptrader team sluit de telefonische helpdesk vandaag een uurtje eerder (16:00 i.p.v. 17:00).

Mocht u ons toch willen bereiken i.v.m. een spoedmelding:

Maak eerst een spoedticket aan in het ticketsysteem of stuur een e-mail naar spoed@shoptrader.nl
U kunt vervolgens contact opnemen met tel: 0031 (0)20-6325946

Met spoed wordt bedoeld:

- Een serverstoring
- Uw website is niet bereikbaar voor klanten
- Uw klanten kunnen hun bestelling niet plaatsen of afronden

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader Team

Lees meer »

Jul
11
Website vertragingen door Kiyoh en Klantenvertellen
Geplaatst door Erwin - Shoptrader aan 11 July 2019 05:00 PM

Update 23 juli 2019: Wederom het geval:

Goedemiddag,

Door issues bij Klantenvertellen en Kiyoh onstaat er een vertraging in het laden van sommige webshops die gebruik maken van deze diensten.

Zij zijn druk bezig deze issues op te lossen.

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader Team

Lees meer »

Apr
15
Feestdagen openingstijden
Geplaatst door Yuri - Shoptrader aan 15 April 2019 12:58 PM

Goedendag,

Er komen weer wat feestdagen aan.

Dit houdt voor onze openingstijden het volgende in:

Maandag 22 april zijn wij gesloten i.v.m. 2de Paasdag
Donderdag 30 mei zijn wij gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag.
Maandag 10 juni zijn wij gesloten i.v.m. 2de Pinksterdag.

Mocht u ons toch willen bereiken i.v.m. een spoedmelding:

Maak eerst een spoedticket aan in het ticketsysteem of stuur een e-mail naar spoed@shoptrader.nl
U kunt vervolgens contact opnemen met tel: 0031 (0)20-6325946

Met spoed wordt bedoeld:

- Een serverstoring
- Uw website is niet bereikbaar voor klanten
- Uw klanten kunnen hun bestelling niet plaatsen of afronden

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader Team

Lees meer »

Feb
19
OPGELOST: Storing bij serverleverancier
Geplaatst door Kas de Groot aan 19 February 2019 01:21 PM

13:40 het probleem is opgelost, de server is weer bereikbaar.

-------------------------

Goedemiddag,

Wij ervaren momenteel een hoge load op 1 van onze servers, het kan voorkomen dat de webshop en back-office een "Connect failed: Too many connections" error geven.

De serverleverancier is er druk mee bezig om dit probleem z.s.m. opgelost te krijgen.

Onze excuses voor eventueel ontstaan ongemak.