E-mail instellen iPhone

Deze handleiding beschrijft de stappen die u dient te nemen voor het instellen van een
e-mail account op uw iPhone.

Stap 1
Ga naar “Settings”.

Stap 2
Ga naar “Mail, Contacts, Calendars”

Stap 3
Ga naar “Add Account”.

Stap 4
Ga naar “Other”.

Stap 5
Ga naar “Add Mail Account”.

Stap 6
Vul uw gegevens in:

Name: Uw naam zoals deze zichtbaar moet zijn voor de ontvanger.
Email: Uw e-mailadres welke door u is aangemaakt binnen uw hosting pakket.
Password: Het wachtwoord welke door u is aangemaakt bij het creëren van uw e-mailaccount binnen uw hosting pakket.
Description:  Omschrijving van het account voor uzelf in uw mailaccounts overzicht.

Kies voor “Next” om verder te gaan.

Stap 7
Kies voor POP account

Vul vervolgens alle gegevens in om verbinding te kunnen maken.

Incoming mailserver

Hostname: Hier vult u het volgende in: mail.uwdomeinnaam.extensie waarbij u uwdomeinnaam.extensie wijzigt naar uw eigen domeinnaam.
Username: Hier vult u uw volledige e-mailadres in.
Password: Is reeds ingevuld omdat u dit eerder al op heeft gegeven.

Outgoing Mail Server

Host Name:  Hier vult u de uitgaande SMTP server in van uw (mobiele) internet provider.
Username: Hier vult u de gebruikersnaam in van uw account bij uw (mobiele) internet provider.  Indien u deze niet weet kunt u dit opvragen bij uw (mobiele) internet provider.
Password: Hier vult u het wachtwoord in van uw account bij uw (mobiele) internet provider. Indien u deze niet weet kunt u dit opvragen bij uw (mobiele) internet provider.

Kies voor “Next” om verder te gaan.

Stap 8
U krijgt nu de melding “Cannot Verify Server Identity”.
U kunt deze melding negeren en voor de knop “Continue” kiezen.

Stap 9
Kies nu voor “Save” om het account aan te maken en op te slaan.
Vanaf nu kunt u uw telefoon gebruiken voor het ontvangen en versturen van e-
mailberichten.

TAGS: iphone, Iphone, iPhone, E-mail instellen iPhone