Postcode Check

Voordat u deze add-on kunt gebruiken moet u een account aanmaken bij postcode.nl.
Nadat u dit traject doorlopen heeft ontvangt u een API key en API secret, hou deze bij de hand voor het instellen van de add-on.

1) De add-on kunt u configureren via "Configuratie > Configuratie add-ons > Postcode Check".
2) Hier voert u de API key en API secret in zoals ontvangen van postcode.nl.
3) Zet eventueel op deze pagina nog "Postcode Check in of uitschakelen" op "Aan" indien nodig.

Nu kunt u de add-on gaan gebruiken.
Alle nieuwe klanten die vanuit Nederland een account aanmaken en hun postcode en huisnummer invullen zullen hun adres automatisch aangevuld zien worden.