Digitale Content

Digitale content

Met de add-on 'Digitale content' is het mogelijk om digitale content online te verkopen. Denk hierbij aan het online versturen van bladmuziek of een whitepaper. Dit kan bijvoorbeeld als .PDF bestand maar ook als .zip of een ander formaat.

Zodra de klant het artikel gekocht heeft, is deze op een speciale pagina onder het account van de klant te zien en kan hij dit bestand direct online bekijken of downloaden. U kunt daarnaast in de backoffice instellen hoe vaak het gekochte bestand gedownload mag worden en hoe lang deze te downloaden is.

U hoeft er verder zelf niets meer aan te doen; de gebruiker kan gewoon naar zijn bestelgeschiedenis gaan en daar het bestand downloaden.